Lisätietoja mökistä

Varauskalenteri Nettimökissä

poro ahkion kanssa Kelopökki sijaitsee Rukan laskettelukeskuksen alueella, rauhallisella järven rantatörmällä. Täällä voit nauttia olostasi vuodenajasta riippumatta. Kesäisin Rukalla on tekemistä vaelluksesta, kalastuksesta ja maastopyöräilystä lähtien. Talvisin Rukan laskettelurinteiden nopeat hissit vievät teidät viilettämään rinteitä alas yhä uudestaan ja uudestaan. Samoin moottorikelkkareitit, kattava latuverkosto ja mahtavat lumikenkäilymaastot odottavat.

makuuhuone
Kelopökki on kelosta rakennettu paritalon puolikas pienen ja rauhallisen mökkialueen parhaalla paikalla. Mökki sijaitsee hieman muita mökkejä alempana omassa rauhallisessa kolossaan. Ikkunoiden edessä avautuu Salmilampi, jonka jäällä kulkee talvisin lähin hiihtolatu. Mökin edessä on pysäköintipaikka yhdelle autolle.

olohuone
Mökissä on olohuone, makuuhuone, makuuparvi, keittiö, erillinen wc, kylpyhuone ja sauna sekä eteinen ja halko/suksivarasto. Keittiöstä on myös pääsy pienelle terassille. Olohuoneen sohvan voi aukaista parivuoteeksi ja parvella on patjoja useammallekin nukkujalle. Parhaiten mökki soveltuu 1-6 hengelle.